Danske Spil og Dantoto er lig med hestevæddeløb i Danmark

Dantoto A/S blev 1. januar 2005 fusioneret ind i Danske Spil og Dantoto er derfor nu en af Danske Spils mange udbud af forskellige spil. Dantoto er for dig, der enten er vild med hestevæddeløb eller har lyst til at komme i gang med at spille på hestevæddeløb. Dantoto spil er en betegnelse for en lang række af forskellige spilformer på hestevæddeløb, der udbydes af Danske Spil. Så hvis du vil spille på hestevæddeløb, så er Danske Spils Dantoto spil, det eneste sted i Danmark, du kan spille på hestevæddeløb. Hvis du er bidt af en gal hest, så er Danske Spils Dantoto stedet for dig, for de giver dig mulighed for at spille på hestevæddeløb dagligt. Det er blevet langt nemmere at spille på hestevæddeløb, du skal nemlig ikke nødvendigvis ned på tanken eller ind i din lokale kiosk for at kunne spille på hestevæddeløb. I juni 2006 gjorde Danske Spil det nemlig muligt for dig at spille på hestevæddeløb med Dantoto, hvis du har internetforbindelse og en computer eller mobil. At du kan spille på hestevæddeløb på internettet har naturligvis fået interessen for hestevæddeløb til at stige markant og måske er du en af dem, der har fået interesse for hestevæddeløb og derfor gerne vil lære at spille på forskellige hestevæddeløb.

Vind gevinster på forskellige hestevæddeløb hver dag

Det er meget forståeligt, hvis du vil lære mere om hestevæddeløb, for hestevæddeløb er rent faktisk en af de mest traditionelle former for væddemål i Danmark. Spil på heste og dermed på hestevæddeløb er både for dig, der mest spiller for underholdningens skyld, men helt bestemt også for dig, der går og drømmer om at vinde en af de helt store gevinst. Hvis du er meget ivrig efter at vinde nogle gevinster på hestevæddeløb, så kan du spille på hestevæddeløb hver dag året rundt, hvis du ønsker det. Når der snakkes om hestevæddeløb, er der nemlig masser af trav- og galopløb, du kan spille på og dermed have muligheden for at vinde enten nogle små gevinster eller store gevinster. Ligegyldigt om du har lyst til at spille på vinderen af et hestevæddeløb, du vil gå efter de bedste odds i et hestevæddeløb eller om du vil satse stort på den helt store milliongevinst, hvor det hele gælder om at finde flere vindere, så er der et hestevæddeløb for dig på Danske Spils Dantoto.

Spil på hestevæddeløb på mange forskellige måder

Når du vil spille på hestevæddeløb på Dantoto hos Danske Spil, så har du virkelig mange forskellige spilleformer at vælge imellem. Hvis du ikke har prøvet at spille på hestevæddeløb før, så kan det helt klart anbefales, at du sætter dig ind i hver enkelt måde at spille hestevæddeløb på. Hvis du tager du tager dig tiden til at sætte dig ind i spilleformerne, så vil du kunne sætte dig ind i hvilken spilleform, der passer bedst til dig, når du spiller på hestevæddeløb. Her er en liste over de mange forskellige måder, som du kan spille på hestevæddeløb på i ført en meget kort beskrivelse: • Vinder / Find vinderen af ét hestevæddeløb • Plads / Find første, anden eller tredje hesten i ét hestevæddeløb • Vinder og Plads / To gevinst chancer i ét spil • Raket / Spil Vinder og Plads i flere hestevæddeløb • Tvilling / Find de to bedst placerede heste i et travløb • Komb / Find de to bedst placerede heste i et galopløb • Trio / Find de tre første heste over mål • Dagens Dubbel / Find vinderne af to på hinanden følgende hestevæddeløb • V4 / Find vinderne af fire forudbestemte hestevæddeløb • V5 / Find vinderne af 5 udvalgte hestevæddeløb • V64 / Find vinderne af seks forudbestemte hestevæddeløb med tre gevinstpuljer • V65 / Find vinderne af seks forudbestemte hestevæddeløb med to gevinstpuljer • V75 / Find vinderne af syv forudbestemte hestevæddeløb med tre gevinstpuljer, som er Nordens største! • Grand Slam 75 / Find vinderne af syv forudbestemte hestevæddeløb med tre gevinstpuljer og med en garanteret gevinst til én vinderkupon • V86 / Find vinderne af otte forudbestemte hestevæddeløb med tre gevinstpuljer for kun 25 øre pr. kombination. • Lyn / Behøver du hjælp til at vælge dine heste - prøv en Harry Boy, hestesportens lynspil! • Systemspil / Hvis du vil forsøge dig med at spille reducerede systemer på V-spil

Prøv at spille Vinder spillet

Spilleformen ” Vinder ” er den simpleste måde at spille på hestevæddeløb på. Det er nemt at finde ud af, for du skal bare prøve at finde den hest, som du tror vinder løbet. For at spille med i Vinder spillet skal du mindst spille for 10 kr. Hvor meget du vinder, kan du først finde ud af, når alle indskud er gjort, for Vinder spillets odds ændrer sig for hvert indskud, der bliver foretaget. Den gevinst, som du kan være heldig at vinde, er altså dybt afhængig af, hvor mange penge, der er satset på de enkelte heste i væddeløbet. Når hestevæddeløbet er overstået, så vil der blive offentliggjort et vinderodds, derefter kan du hurtigt regne din gevinst ud, hvis du har vundet. For at regne din gevinst ud, så skal du gange vinderoddset med det du har satset på hestevæddeløbet. Skulle det uheldige ske, at den hest du spiller på udgår inden hestevæddeløbet start, så får du de penge tilbage, som du har satset på det enkelte hestevæddeløb.

Lær mere om Plads spillet

Hvis du virkelig ønsker at prøve at vinde, så skal du nok gå efter ” Plads ” spillet, for det er helt klart den nemmeste måde, som du kan vinde på. Når du deltager i Plads spillet, så skal du finde frem til en hest, som du tænker vil komme over målstregen, som en af de 3 første heste i et givent hestevæddeløb. I tilfælde af at der er under 7 deltagende heste i et hestevæddeløb, så skal den hest, som du spiller på komme over målstregen som nummer 1 eller som nummer 2. For at være med i Plads spillet, skal du være villig til at satse mindst 10 kr. Gevinsten størrelse og hvordan du regner din eventuelle gevinst ud, foregår på samme måde som i Vinder spillet, ligesom du får dine penge tilbage, hvis din favorit hest udgår af hestevæddeløbet.